Onze broden

 
 
 
24
uur
Zo lang duurt het om het perfecte Pauline brood te bereiden. Dat is héél lang! Goeie dingen vragen nu eenmaal tijd.
 
 
 
 

Tourte de Meule

 
Eigenschappen
Ons vlaggenschip product !
Een traditioneel brood, bereid met steengemalen tarwe. Farine de Meule is molenmeel dat zeer rijk is aan mineralen, vitamines en vezels … en dat proef je. Desem zorgt voor een brood met luchtig kruim en een intense smaak. 
Ingrediënten
steengemalen tarwe, tarwedesem, water, zout

Pain des Gaults

 
Eigenschappen
Authentieke brood, bereid met steengemalen tarwe en rogge. Terugkeer naar de traditionele smaken met grote stukken. Uitgesproken, nootachtige smaak en fijne korst. Top !
Ingrediënten
Steengemalen tarwe, rogge, tarwedesem

Pain des Gaults

 
Eigenschappen
Een traditioneel brood, bereid met steengemalen tarwe en rogge. Het heeft een heel uitgesproken smaak en geur. Heerlijk! 
Ingrediënten
Steengemalen tarwe, rogge, tarwedesem

Tradition

 
Eigenschappen
Een traditioneel Frans brood. Dit brood wordt enkel bereid met zuivere Franse bloem, zonder enige andere toevoegingen. Echte Franse traditie.
Ingrediënten
Zuivere bloem T65 (tarwe), levain, water, zout, gist

Tradition met graantjes

 
Eigenschappen
Een traditioneel Frans brood met zaadjes. Smaakvol!
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, geel- en bruin lijnzaad, maanzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, gierst, levain, water, zout, gist

Tradition Noot-Honing

 
Eigenschappen
Tradition met honing en walnoten. Door de oxidatie van de noten krijgt dit broodje een speciale kleur en heerlijk aroma.
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, honing, walnoten, levain, water, zout, gist

Boekweit

 
Eigenschappen
Een traditioneel brood dat bereid is met steengemalen tarwe en boekweit. Boekweit bevat zwakke gluten, waardoor dit brood nog veel beter verteerbaar is!
Ingrediënten
Steengemalen tarwe, boekweit, tarwedesem

Spelt – Kamut Khorasan

 
Eigenschappen
Een traditioneel brood bereid met uitsluitend bio spelt en khorasan tarwe. Deze tarwe is rijk aan proteïnen en mineralen, dat zorgt voor meer energie! Spelt bevat in tegenstelling tot tarwe minder glutine, dit zorgt voor een betere vertering.
Ingrediënten
Speltbloem, khorasan graan, speltdesem

Pauline

 
Eigenschappen
Traditioneel brood met heerlijk knapperige korst en vast kruim. 
Minder levain zorgt voor een minder intense smaak en vastere boterham. 
Ingrediënten
steengemalen tarwe, tarwedesem

Brun de plaisir

 
Eigenschappen
Zoals een volkoren brood, rijk aan vezels, maar dan met een lager vet- en zoutgehalte dan een gewoon volkoren brood. Voor een betere darmtransit!
Het kruim is amberkleurig, licht bruin en het brood onthult een licht zoete smaak die de smaakpapillen prikkelt.
Ingrediënten
Zuivere Franse volkorenbloem, honing, tarewedesem

Brun de plaisir groene linzen

 
Eigenschappen
Een klassieke Brun de plaisir, verrijkt met linzen. Dit zorgt ervoor dat dit brood leverancier is van 9 essentiele aminozuren. Lekker gezond!
Ingrediënten
Zuivere Franse volkorenbloem, groene linzen, honing, tarwedesem

Petit pain

 
Eigenschappen
Mini-broodje bereid met zuivere Franse bloem, zonder enige andere toevoegingen. Topping van maan- en sezamzaad
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, maanzaad, sezamzaad, levain, water, zout, gist

Petit pain Maïs

 
Eigenschappen
Knapperig mini-broodje bereid met zuivere Franse bloem en gepofte maïs. 
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, gepofte maïs, gebroken maïs, levain, water, zout, gist

Pavéetje Cacao

 
Eigenschappen
Cacao is een benefit voor het organisme. Het is een bron van magnesium, ijzer en vitamines. Da’s gezond en lekker! Lekker zacht voor bij het ontbijt of als tussendoortje.
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, cacao, fondant chocolade, tarwedesem

Pavéetje Pistache

 
Eigenschappen
Zacht broodje met pistache en witte chocolade chunks. Heerlijk bij het ontbijt of als tussendoortje.
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, pistache pasta (100% pistache), witte chocolade, tarwedesem

Fougasse

 
Eigenschappen
Dit broodje gaat perfect samen met  allerlei hapjes, dipjes, tapenades,..
Olijven, zongedroogde tomaat, chorizo, spekjes/ui, ham/kaas
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, olijfolie, tarwedesem

Kopenhagen

 
Eigenschappen
Typisch Scandinavisch broodje. Vaste boterham
Ingrediënten
Op steen gemalen tarwe, spelt, rogge, havervlokken, zonnebloempitten, sesamzaad, bruin-en geel lijnzaad, gierst, tarwedesem

Kopenhagen Muesli

 
Eigenschappen
Typisch Scandinavisch broodje. Boordevol noten en gedroogd fruit
Ingrediënten
Op steen gemalen tarwe, spelt, rogge, havervlokken, zonnebloempitten, sesamzaad, bruin-en geel lijnzaad, abrikoos, cranberry, vijgen, hazelnoot, tarwedesem

All Black

 
Eigenschappen
Gebrande cichorei en gemoute gerst zorgen voor een typische smaak en donker kruim. 
Ingrediënten
Tarwe, rogge, gerst, cichorei, haver, zonnebloempitten, sesam, geel- en bruin lijnzaad, soja, tarwedesem

Brioche Maison

 
Eigenschappen
Bereidt zonder enige vorm van bewaarmiddel of kleurstof! In de juiste verpakking tot een week houdbaar. 
Ingrediënten
Zuiverebloem T45 (tarwe), tarwedesem op melkbasis, zout, eieren, melk, suiker, gist, boter

Lin-Son

 
Eigenschappen
Broodje met lijnzaad en zemelen. We weken ons lijnzaad een hele nacht. Dit zorgt voor een optimale opname van omega 3. We voegen ook zemelen toe. Dit houdt de darmflora op punt.
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, lijnzaad, zemelen,tarwedesem

Rogge

 
Eigenschappen
Is een rustiek brood, met donkere, gesloten kruim. Door onze manier van werken heeft dit brood een lange vershouding. Licht besmeerd met een laagje boter, past dit perfect bij oesters, zeevruchten en alle visbereidingen. 
Ingrediënten
Roggebloem, tarwedesem

Bagel

 
Eigenschappen
Zacht broodje, zonder boter of margarine gebakken. Daardoor zijn ze gezond om te beleggen. Maak de New York Bagel :  Roomkaas, gerookte zalm en ui, that's it !
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, olijfolie, tarwedesem

Spelt

 
Eigenschappen
speltbrood gemaakt met BIO speltbloem en speltdesem. 
Ingrediënten
Bio SpeltBloem, Speltdesem

Pauline met gekiemde rogge

 
Eigenschappen
Verhoogd vitaminengehalte, verbeterde beschikbaarheid van mineralen en makkelijker verteerbaar.
Dat allemaal door het gebruik van gekiemde roggegranen. Het fermenteren van granen is een eeuwenoud bewaarproces. 
Ingrediënten
steengemalen tarwe, gekiemde rogge, gele rozijnen,tarwedesem