Onze broden

 
 
 
24
uur
Zo lang duurt het om het perfecte Pauline brood te bereiden. Dat is héél lang! Goeie dingen vragen nu eenmaal tijd.
 
 
 
 

Tourte de Meule

 
Eigenschappen
Ons vlaggenschip product !
Een traditioneel brood, bereid met steengemalen bio tarwe. Farine de Meule is molenmeel dat zeer rijk is aan mineralen, vitamines en vezels … en dat proef je. Desem zorgt voor een brood met luchtig kruim en een intense smaak. 
Ingrediënten
steengemalen BIO tarwe, BIO tarwedesem, water, zeezout

Pain des Gaults

 
Eigenschappen
Authentiek brood bereid met steengemalen tarwe en rogge. Uitgesproken, nootachtige smaak en fijne korst. Top !
Ingrediënten
Steengemalen tarwe, rogge, tarwedesem, water, zeezout

Spelt

 
Eigenschappen
speltbrood gemaakt met BIO speltbloem en speltdesem. 
Ingrediënten
BIO SpeltBloem, Speltdesem

Eenkoorn

 
Eigenschappen
Eenkoren, engrain in het Frans, is een heel oude tarwesoort. Rijk aan vitamines, van nature glutenarm en ze bevat acht
essentiële aminozuren. Geeft brood met een briochestructuur – zacht en dik kruim – en die typische subtiele, zoete, melkachtige
smaak. Afkomstig uit de regio Provence-Alpes- Côte d'Azur.
Ingrediënten

Kamut

 
Eigenschappen
Deze geweldige erfenis uit Perzië levert een schat aan eiwitten, biologisch beschikbare mineralen en selenium. Khorasan Kamut® houdt de suikerspiegel op peil en is dus een aanrader voor mensen met diabetes en voor vrouwen in de menopauze die opvliegers willen vermijden. Lichtzoet aroma met een hazelnoottoets.
Resulteert in een delicate korst en zacht, strak kruim. Geteeld in West-Saskatchewan, Canada en gemalen in Cucugnan.
Ingrediënten
Biologisch geteelde Khorasantarwe, tarwe, tarwegries

Méteil

 
Eigenschappen
Méteil of mengkoren leunt aan bij blés de population, maar is een mix van tarwe en rogge in gelijke verhoudingen. Vijftig procent volgraan dus. Met deze bloem creëeren we prima brood voor elk moment van de dag. Met een mooie korst en smakelijk kruim.
Ingrediënten

Meergranen

 
Eigenschappen
Ingrediënten
steengemalen tarwe, havervlokken, zonnebloempitten, sesamzaad, bruin-en geel lijnzaad, gierst, tarwedesem

Rogge

 
Eigenschappen
Is een rustiek brood, met donkere, gesloten kruim. Door onze manier van werken heeft dit brood een lange vershouding. Licht besmeerd met een laagje boter, past dit perfect bij oesters, zeevruchten en alle visbereidingen. 
Ingrediënten
BIO Roggebloem, BIO tarwedesem, water, zeezout

Pavé

 
Eigenschappen
Ingrediënten

Tradition

 
Eigenschappen
Een traditioneel Frans brood. Dit brood wordt enkel bereid met zuivere Franse bloem, zonder enige andere toevoegingen. Echte Franse traditie.
Ingrediënten
Zuivere bloem T65 (tarwe), levain, water, zout, gist

Tradition met graantjes

 
Eigenschappen
Een traditioneel Frans brood met zaadjes. Smaakvol!
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, geel- en bruin lijnzaad, maanzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, gierst, levain, water, zout, gist

All Black

 
Eigenschappen
Gebrande cichorei en gemoute gerst zorgen voor een typische smaak en donker kruim. 
Ingrediënten
Tarwe, rogge, gerst, cichorei, haver, zonnebloempitten, sesam, geel- en bruin lijnzaad, soja, tarwedesem

Pauline

 
Eigenschappen
Traditioneel brood met heerlijk knapperige korst en vast kruim. 
Minder levain zorgt voor een minder intense smaak en vastere boterham. 
Ingrediënten
steengemalen tarwe, tarwedesem

Fougasse

 
Eigenschappen
Dit broodje gaat perfect samen met  allerlei hapjes, dipjes, tapenades,..
Olijven, zongedroogde tomaat, chorizo, spekjes/ui, ham/kaas
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, olijfolie, tarwedesem

Ikos haver

 
Eigenschappen
Haverbrood, in vorm gebakken
Ingrediënten
Haver, tarwe, havervlokken

Kopenhagen

 
Eigenschappen
Typisch Scandinavisch broodje. Vaste boterham
Ingrediënten
Op steen gemalen tarwe, spelt, rogge, havervlokken, zonnebloempitten, sesamzaad, bruin-en geel lijnzaad, gierst, tarwedesem

Kopenhagen Muesli

 
Eigenschappen
Typisch Scandinavisch broodje. Boordevol noten en gedroogd fruit
Ingrediënten
Op steen gemalen tarwe, spelt, rogge, havervlokken, zonnebloempitten, sesamzaad, bruin-en geel lijnzaad, abrikoos, cranberry, vijgen, hazelnoot, tarwedesem

Lijnzaad Zemelen

 
Eigenschappen
Broodje met lijnzaad en zemelen. We weken ons lijnzaad een hele nacht. Dit zorgt voor een optimale opname van omega 3. We voegen ook zemelen toe. Dit houdt de darmflora op punt.
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, lijnzaad, zemelen,tarwedesem

Bagel

 
Eigenschappen
Zacht broodje, zonder boter of margarine gebakken. Daardoor zijn ze gezond om te beleggen. Maak de New York Bagel :  Roomkaas, gerookte zalm en ui, that's it !
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, olijfolie, tarwedesem

Chia

 
Eigenschappen
Ingrediënten
steengemalen tarwe, chiazaad, tarwedesem

Brioche Maison

 
Eigenschappen
Bereidt zonder enige vorm van bewaarmiddel of kleurstof! In de juiste verpakking tot een week houdbaar. 
Ingrediënten
Zuiverebloem T45 (tarwe), tarwedesem op melkbasis, zout, eieren, melk, suiker, gist, boter

Baltik

 
Eigenschappen
donker meergranenbroodje
in vorm gebakken
Ingrediënten
Tarwe, zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad, roggebloem, geroosterd & gemout tarwemeel

Marokkaans brood

 
Eigenschappen
plat Marokkaans brood.
Ideaal bij dips of shoarma
Ingrediënten
harde tarwe ( durum), tarwe gries, desem

Pavéetje Cacao

 
Eigenschappen
Cacao is een benefit voor het organisme. Het is een bron van magnesium, ijzer en vitamines. Da’s gezond en lekker! Lekker zacht voor bij het ontbijt of als tussendoortje.
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, cacao, fondant chocolade, tarwedesem

Pavéetje Pistache

 
Eigenschappen
Zacht broodje met pistache en witte chocolade chunks. Heerlijk bij het ontbijt of als tussendoortje.
Ingrediënten
Zuivere bloem T65, pistache pasta (100% pistache), witte chocolade, tarwedesem

Choco

 
Eigenschappen
Ingrediënten

Confituur

 
Eigenschappen
Ingrediënten

Honing

 
Eigenschappen
Ingrediënten

Granola Koko's

 
Eigenschappen
Ingrediënten

Granola Pecan & Abrikoos

 
Eigenschappen
Ingrediënten

Granola Hazelnoot

 
Eigenschappen
Ingrediënten

Population

 
Eigenschappen
Populatietarwe heeft een grote genetische waaier. Voor ons meel groeien zeven klassieke graanvariëteiten losjes door elkaar in Occitanië. Resultaat: een volle, fruitige en evenwichtige smaak plus strak, honingraatvormig kruim en een heel aanwezige dikke korst. Combineert zalig met broodbeleg met intense aroma’s of met een karaktervolle kaas.
Ingrediënten

Rouge de Bordeaux

 
Eigenschappen
In 1870-1871 in de Gers geïntroduceerd door boeren in ballingschap. Zij namen tijdens de oorlog een paar zakken mee uit Seine-et-Oise en Seine-et-Marne. Dit meel bevat de meest nobele elementen van tarwe: de kiem, de meelachtige kern en het deel van de omhulsels dat gunstig is voor een optimale smaak en nutritionele balans. Rouge de Bordeaux zorgt voor een fijne en soepele korst en zacht, luchtig kruim.
Ingrediënten

Emmer

 
Eigenschappen
Emmer is waarschijnlijk de oudste gekende tarwe. Dit graan wordt ook tweekoren genoemd en heeft roots – hou je vast – rond 7800-7600 voor Christus in Tell Aswad, Syrië. Heel bijzonder vanwege het rode zetmeel en de geurige tonen. Het graan voor onze bloem groeit in Occitanië. Het broodkruim is romig en medium strak, de korstvorming fascinerend.
Ingrediënten